Shovels bouwen en constructie zijn apparatuur die gewoonlijk wordt gebruikt voor bouwwerkzaamheden. Ze zijn echter verkrijgbaar in verschillende soorten, afhankelijk van het gebruik dat u ervan wilt maken. Verschillende merknamen gebruiken zowel krachtige als veelzijdige bouwschoppen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de Schäffer-shovels, die in de omgeving bekend staan ​​om hun verbeterde producten.

Schoppen op koers

Spiderladers zijn gemaakt voor stevig werk en worden ook vaak gebruikt in de mijnbouw. Deze bouwgraafmachines maken voor hun werking gebruik van hydraulische apparaten. Hierdoor kunnen ze zware lasten (deeltjes) optillen en eveneens de grond afgraven. Dankzij de rupsbanden kunnen de graafmachines over ruw terrein en zelfs oneffen terrein rijden. Bovendien kan de maker zonder risico heuvels beklimmen, waarbij van tevoren rekening wordt gehouden met het hoogteverschil van de helling. Rupsgraafmachines zijn langzamer dan graafmachines op wielen, maar ze zijn veel veiliger en stellen u ook in staat om evenwichtig te werken. U kunt de Schäffer-shovels selecteren, die hoogwaardige makers zijn. Desalniettemin dient u rekening te houden met het soort vuil voordat u de spintractor gaat gebruiken. Als de grond te kwetsbaar is, is deze graafmachine niet geschikt en moet u het ontwerp met wielen gebruiken.

Mobiele graafmachines

Als je te maken hebt met kwetsbaar vuil, zijn de bandenshovels ideaal. Deze makers zijn uitstekend geschikt als je veel reizen moet maken, omdat ze een stuk mobieler en ook sneller zijn. Het zijn zeer wendbare toestellen die u op het terrein zullen vergezellen voor tal van interventies. U kunt kiezen uit de interessante modellen Schäffer-laders. Desalniettemin moet u begrijpen dat de opgerolde schop mogelijk de instelling van stabilisatoren nodig heeft om de kans op kantelen te verkleinen. Bovendien kan een mes aan het frame worden bevestigd voor meer veiligheid en om een ​​oppervlak waterpas te maken of gaten te maken.

Lange variatiekicks

Shovels met een lange reach hebben een veel langere giek en arm dan traditionele graafmachines. Ze worden normaal gesproken gebruikt om naar uitdagende of afgelegen gebieden te gaan. De uitschuifbare giek van een graafmachine met een groot bereik kan een lengte van 27 meter of zelfs meer bereiken wanneer deze wordt losgelaten. Deze bouw- en constructieschoppen worden over het algemeen gebruikt om te werken met constructies achter een waterlichaam. Welke graafmachine u ook nodig heeft, zij zorgen ervoor dat u veel werk snel en gemakkelijk kunt klaren.

- A word from our sposor -

Welke bouwschoppen voor welk gebruik?