Goed dat je bij CeesPlace terecht bent gekomen. In dit bericht deel ik waarschijnlijk enkele ideeën die je in je gratis weken zou kunnen uitvoeren. Er zijn een aantal dingen die je bijvoorbeeld kunt doen om je (waarschijnlijk onbekende) innovatieve brein helemaal kid leven te laten komen. Daarnaast geef ik je een aantal goede suggesties hoe je de weken vorm kunt geven zodat je deze doorkomt!

Update je huis/kamer

Hoe lang heeft uw woning/kamer er precies uitgezien? Mijn ervaring is dat het een andere uitstraling van je huis kan zijn. Deze kunt u uiteraard naar eigen inzicht invullen. Wil je een paar andere meubels, een ander ontwerp van functionele punten een boost geven? Je begrijpt stopcontacten die nooit op de ideale plek zitten, koop gewoon een paar uitbreidingskabels en haspels en je komt zeker een heel eind. Of verbeter je net door verschillende internetsnoeren te installeren. Als je thuis bent, kun je dit gemakkelijk selecteren.

Bovendien kun je natuurlijk ook een veel grotere methode nemen. Denk bijvoorbeeld aan het opknappen van het uitbreiden van uw huis of het geheel veranderen van uw tuin. Een mooi gras uitzetten van het hekwerk vervangen voor die taken je gemakkelijk kunt opmerken op je vrije dag.

Begin tevreden met schilderen

Misschien heb je hier nog nooit eerder over nagedacht, maar je kunt bijvoorbeeld een foto van een prachtig opnieuw landschap schilderen. Een leuk idee om te doen is bijvoorbeeld iets te tekenen dat helemaal bij je geliefde van vriendin uit het verleden. In dit aangetrokken / schilderen wordt daarna duidelijk wat je echt geweldig en positief gevonden tevreden betrekking tot overlijden persoon.

Het is ook heerlijk om met je canvas en schildersezel de natuur in te gaan en daar misschien dieren van mooie landschappen te schilderen.

Ga picknicken tevreden elkaar

Je kunt natuurlijk ook naar buiten en helemaal niets doen, puur genieten. Denk bijvoorbeeld aan een barbecue. Ontvang wat lekkere traktaties en en waardeer een barbecue op een deken in het park van aan de kustlijn. Vergeet niet om leuke videogames mee te nemen, zoals een bal, kegelen (om paalvoetbal te spelen) of wat je maar kunt bedenken! Maak het zo leuk als je wilt en waardeer je gratis middag.

Met een beetje geluk heb je een aantal prachtige concepten en je zult je zeker niet vervelen in je gratis!

- A word from our sposor -

4 dingen gaan voorbij je kunt doen als je deze zomer niet op vakantie gaat