Hoewel

het wordt buiten koeler en ook de wind zal vandaag hoogstwaarschijnlijk behoorlijk vlagerig zijn, natuurlijk impliceerde ik dit figuurlijk. Nog niet zo lang geleden begon ik aan een nieuw werk dat mij veel kracht biedt. Het deed me bovendien nadenken over alle andere dingen in mijn leven. Hieronder valt zowel mijn welzijn als het ontwerp van mijn huis.

Wijziging

Je luistert soms naar mensen die beweren dat verandering activiteit in je leven brengt. In mijn geval is dat zeker waar. Naast de realiteit dat ik mijn huis helemaal onder handen wil nemen, ben ik me ook aan het oriënteren op de aanschaf van een gloednieuwe auto. Toch besloot ik alles rustig en gedetailleerd op te pakken. Te beginnen met mijn eigen eetlocatie. Ik heb zelf een kleine eethoek. Iets waar ik helemaal geen probleem mee heb, het is eigentijds. Ik zou graag een goede nieuwe tafel willen hebben en om eerlijk te zijn, de stoelen zijn nu ook aan vervanging toe.
Ik moet toegeven dat er een substantiële selectie op het net is. Keuzes maken is niet altijd mijn sterkste punt (ik ben nogal een ongelovige) aangezien je lang aan je nieuwe aanwinst vastzit en je geld ook maar één keer kan beleggen. Daarom nam ik met een vriend plaats achter het computersysteem. Vooral omdat ik er niet echt zin in had om veel verschillende winkels te zien terwijl je het allemaal net zo goed online kunt zien als omdat ik me zorgen maak. Na een tijdje kreeg ik mijn hoofd erbij en ook ik ben zeer tevreden met mijn optie. Wacht nu gewoon op de levering van de bestelling.

Volgende stap

Hoewel ik zin heb om elk klein ding tegelijkertijd te doen en te regelen, begrijp ik dat dit niet de meest effectieve methode is om te verkrijgen wat er maar is bedacht. Daarom heb ik besloten om alles stap voor stap te doen. Ik zal momenteel bijvoorbeeld zeker wachten tot mijn gloednieuwe kleine eethoek er is. Als ik dit allemaal tot mijn eigen tevredenheid heb gedaan, ga ik pas verder met de volgende actie. Ik begrijp al wat het moet zijn. Omdat het iets veel meer moeite kost, moet ik iets beter van plan zijn. Ik wil een prachtige gloednieuwe kleur op de muren in mijn huis. Probeer eerst een mooie kleur (of geweldige kleuren) te vinden.

 

- A word from our sposor -

Er waait een frisse wind door mijn leven!