Als je met tieners in je huis woont, ontwikkelt het onderzoek zich uiteindelijk voor een gameCOMPUTER. Daar kun je als mama's en papa's niet meer vanaf blijven. Voor de tieners van vandaag zijn online videogames de match van rondhangen op de weg. Het hele sociale leven van onze tieners vindt online plaats. Dat is even wennen voor ons ouders van een extra generatie. Zelf had ik heel veel moeite met het idee dat die spellen ooit op mijn huis zouden passen. Aanzetten ze niet tot fysiek geweld? Zullen mijn kinderen uiteindelijk niet die vreemde nerds worden die niet meer precies begrijpen hoe ze echt met individuen moeten omgaan? Ik ben hoogstwaarschijnlijk niet de enige ouder met dat soort vragen. Maar ik zal niet de enige ouder zijn die merkt dat pc-gaming onze jeugd voorbereidt op een leven dat volledig gericht is op sociale netwerken. De omgangsvormen zijn nu verschillend, de club van goede vrienden is online en daarom zijn de videogames die ze met elkaar spelen. Je wilt niet dat je kind daarbuiten is, dus wat doe je? Je spreekt met je kind en hij is zeker van plan om zijn eigen videogame COMPUTER samen te stellen om ervoor te zorgen dat hij kan deelnemen met zijn goede vrienden. En jij gaat ook mee, want dat hoort bij deze tijd. Tijd dus voor deze belangrijke aanwinst.

Een game-pc samenstellen: hoe doe je dat precies?

Mijn jongen wilde zelf een videogame-pc maken. Hij had op dit moment ontdekt hoe dat eruit moest zien. Ik was niet van plan hem te verlaten, maar het budget was natuurlijk niet onuitputtelijk. Toch werd het nuttig om afhankelijk te zijn van het begrip van mijn zoon. Hij had het duidelijk maandenlang grondig onderzocht. Het budgetplan was mijn beperking en ook daarbinnen mocht hij zijn game-pc maken. Als complete leek vroeg ik hem waar hij op let bij het kopen. Mijn kind verduidelijkte dat het echt cruciaal is dat je begrijpt welke games je gaat spelen en ook precies wat je moet doen. Hij wilde veel meer schijfruimte en ook een groter werkgeheugen dan gebruikelijk. Er zijn echter tal van verschillende andere keuzes die u kunt kiezen, zoals een grafische kaart en een krachtige processor. Niet dat ik begrijp wat dit allemaal inhoudt, maar mijn zoon legde dat naadloos uit.

Laten we videogames spelen

Met mijn uitgavenplan en ook zijn expertise begonnen we online te browsen en dus creëerde mijn jongen zijn uitstekende videogame COMPUTER. Hij kan momenteel weer online meedoen met zijn goede vrienden. Toch stuur ik hem ook af en toe. Sociaal zijn op de computer is zowel leuk als belangrijk, maar dat geldt ook voor training en ook voor mensen die echt voldoening schenken. Zo komen beide generaties weer samen!

- A word from our sposor -

Een videogame-pc samenstellen: zo doe je dat!