Iedereen verdient een goed paar, lekker zittende sneakers. Schoenen die bij de meeste (als het niet alle) outfits passen en waar de hele dag opgelopen kan worden. Tegenwoordig bestaan er vele schoenenmerken. Vooral sneakers zijn overal te vinden. Maar hoe vindt iemand die paar sneakers die helemaal bij hen past? Misschien een goed idee om bij Mason Garments te kijken, dan!

Mason Garments

Mason Garments is een luxe sneakermerk van eigen bodem. Opgericht door een Nederlander in 2012 bevat het merk schoenen die er luxe uitzien en van uitstekende kwaliteit gemaakt zijn, maar wel nog voor een betaalbare prijs. Het vakmanschap van de schoenen is Italiaans, omdat het merk een oprit heeft gemaakt naar Italië nadat het is opgericht. Ook de materialen zijn van Italiaanse oorsprong. Zo ziet elke paar schoenen er luxe uit. Het vakmanschap kan teruggezien wordt in de sneakers zelf, maar ook de namen van de schoenen zijn uit het Italiaans. Zo wordt er een link gelegd tussen de vakmanschap en gebruikte materialen.

Minimalistisch

Maar waarom zou iemand Mason Garments kopen over andere schoenen? Zoals al eerder gezegd, zijn het schoenen voor een goede prijs, gemaakt van de beste materialen en met de allerbeste kwaliteit gemaakt. De sneakers zien er daarom net uit, terwijl deze nog erg comfortabel lopen. Mason Garments heeft een zeer minimalistisch design. Er zitten geen onnodige friemels of andere dingen aan de schoenen. Om deze reden wordt het aanbevolen om een wat meer minimalistische outfit aan te doen wanneer de schoenen gedragen worden. Zo komen de sneakers het beste tot zijn recht. In drukkere outfits kan het zijn dat de schoenen enigszins verdrinken en verdwijnen en dat zou zonde zijn. Minimalistische outfits zijn bijvoorbeeld een T-shirt, lekke spijkerbroek en een rustig jasje of vest.

Modellen

Dat de schoenen minimalistisch zijn, betekent niet dat deze saai zijn. Er zijn veel verschillende modellen die in veel verschillende kleuren te koop zijn. De modellen zijn wat meer klassiek, maar er zijn ook vele moderne schoenen verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan sneakers met bulky zolen die al enige tijd door iedereen gedragen worden. Deze zijn de Mason Garments Genova met bovenwerk van leer en suéde.

De modellen van Mason Garments zijn zowel voor mannen, uniseks of Mason Garments dames beschikbaar. Hier zitten soms enige verschillen in. De sneakers speciaal gemaakt voor vrouwen hebben bijvoorbeeld lichtere kleuren en kunnen (dieren)printjes bevatten. De heren hebben daarentegen vaak wat donkere kleuren op de schoenen.

Prijzen

De schoenen zijn al goed te betalen, maar voor iedereen die toch nog van een deal houdt: Mason Garments kopen bij van Arendonk is een goede manier wanneer je van een sale houdt. Zij hebben namelijk regelmatig kortingen waar iedereen van kan genieten.

- A word from our sposor -

Mason Garments: de schoenen voor iedereen