Schoenen zijn een belangrijk onderdeel van onze dagelijkse outfit en hebben de kracht om ons zelfvertrouwen een boost te geven. Het vinden van de juiste damesschoenen kan echter een uitdaging zijn, vooral als je op zoek bent naar een mix van stijl en kwaliteit. Gelukkig is er een merk dat aan deze behoefte voldoet: Mason Garments. In dit blog gaan we dieper in op dit Nederlandse merk en ontdekken we waarom Mason Garments kopen bij Van Arendonk zo populair is.

Geschiedenis van het merk

Mason Garments is in 2012 opgericht door ontwerper Rendi Aditia. Het Nederlandse merk is ontstaan uit de liefde van Aditia voor sneakers en zijn frustratie over het gebrek aan kwalitatieve sneakers op de markt. Hij besloot om zijn eigen merk op te richten en ontwierp een collectie van hoogwaardige sneakers die zowel stijlvol als comfortabel waren. Het succes van de eerste collectie was overweldigend en sindsdien is Mason Garments uitgegroeid tot een bekend merk, niet alleen in Nederland, maar ook internationaal.

Stijlvol en tijdloos design

Een van de redenen waarom Mason Garments dames zo populair zijn, is hun stijlvolle en tijdloze design. Het merk is geïnspireerd door de Italiaanse mode en de sneakers hebben dan ook een elegante uitstraling. Het ontwerp van de sneakers is minimalistisch en er wordt veel aandacht besteed aan de details. Zo zijn de sneakers voorzien van hoogwaardige materialen zoals Italiaans leer en hebben ze subtiele details zoals de handgemaakte metalen logoplaatjes.

Kwaliteit staat voorop

Naast het stijlvolle design, staat kwaliteit bij Mason Garments dames voorop. Het merk maakt alleen gebruik van hoogwaardige materialen en besteedt veel aandacht aan de productie van de sneakers. Zo worden de sneakers met de hand gemaakt in Italië en wordt er gebruik gemaakt van de beste materialen en technieken. Door de hoge kwaliteit gaan de sneakers lang mee en blijven ze er mooi uitzien, zelfs na veelvuldig dragen.

Verschillende modellen en kleuren

Mason Garments dames biedt een breed scala aan verschillende modellen en kleuren. Of je nu op zoek bent naar een klassieke witte sneaker of een opvallendere kleur, zoals roze of geel, er is voor ieder wat wils. Het merk heeft ook verschillende modellen, van lage sneakers tot hoge boots, waardoor er voor elke gelegenheid een geschikte schoen te vinden is.

Het Nederlandse merk Mason Garments is geïnspireerd door de Italiaanse mode en maakt alleen gebruik van hoogwaardige materialen. Het design van de sneakers is stijlvol en tijdloos en er is een breed scala aan modellen en kleuren beschikbaar. Door de hoge kwaliteit gaan de sneakers lang mee en blijven ze er mooi uitzien.

- A word from our sposor -

Mason Garments: de perfecte mix van stijl en kwaliteit