In het zomerseizoen vliegen wespen en insecten om onze oren. Waar je af en toe gek van wordt. Veel mensen zijn bang voor bijen en ook voor wespen omdat hun steek erg onaangenaam kan zijn. Vooral als je allergisch bent voor een wespensteek of een steek, kan het je raves belemmeren. De meeste wespen zie je in de maand augustus. En zeker in combinatie met tevreden gezellige temperaturen en ook de zon, kan het een uitdaging zijn om op een terrasje te genieten van iets te consumeren van te drinken. We hebben niet alleen te maken vervuld wespen en bijen, maar ook andere plagen zullen in de lente voorkomen.

Bugs

De lente wordt vaak gezien als een nieuw begin. Een aantal plagen vindt deze tijd van het jaar een goed begin om uw huis van lastig te vallen. Typische parasieten in het voorjaar: Kledingmotten, Duiven en ook Kakkerlakken. Maar je zult zeker niet alleen in het voorjaar spiksplinternieuwe insecten ervaren. U bent echter niet de enige pass away zowel de lange dagen als het warme weer op prijs stelt. Een handvol insecten vergezelt u tijdens het zomerseizoen. Gebruikelijke insecten in de zomer: insecten, mieren, kakkerlakken, vliegen en ook zoals hierboven vermeld wespen, bijen en ook hommels. Zorg voor een hor voor je open raam zodat je geen last hebt van al dit ongedierte in je kamer.

Ratten en ook muizen

Plagen zijn zeker zeer verzwarend. Maar zowel ratten als muizen zijn voor sommige mensen ook erger. Een van de meest voorkomende is bij het werken aan geen voedsel te laten rondslingeren! Laat geen volledige vuilnisbak buiten staan, want voordat je het begrijpt, knaagt eerste hulp een rat eraan. Vogelzaad-, huisdier- en kattenvoer kunnen ook ratten en aangetrokken. Ruim het eten open en zorg spoedeisende hulp ook voor dat het goed wordt bewaard. Zorg spoedeisende hulp voor dat uw tuin en op schoon zijn. Hierdoor kunnen ratten en muizen niet de kans krijgen om zich in oude bladeren of andere hoeken te verstoppen. Computermuizen zijn zo flexibel dat ze door middel van een breuk van 5 millimeter kunnen kruipen. Zorg er daarom voor dat alle breuken en gesloten zijn. Doe dit bij voorkeur vervuld staalwol om ervoor te zorgen dat muizen spoedafdeling niet doorheen kunnen knabbelen. Als een computermuis erin geslaagd is om erin te knijpen, moet hij daar onmiddellijk zijn om muizen te vangen om de computermuis op een veilige manier te vangen of te vallen.

- A word from our sposor -

Parasieten en ongedierte